::: PALING TERKINI :::

::: Arkib Blog :::

Monday, September 09, 2013

TERBONGKAR ! : Rancangan DAP Untuk Menguasai Malaysia

Artikel Terbaik, Tepat dan Berfakta dari MyMassa


Sebenarnya, apabila PM Najib Razak memperumpamakan PRU-13 sebagai, MOTHER OF ALL ELECTIONS, beliau tidak silap. Sama ada kita sedar atau tidak, PRU-13 yang lalu merupakan TURNING POINT kepada kekuasaan politik orang Melayu di negara ini. Namun, rahmat Allah SWT masih menaungi kita semua, walaupun dalam keadaan kita berpecah belah dan hanyut dalam dakyah kafir harbi DAP.

Mungkin ada pencacai pembangkang yang menolak perkara ini dengan mengatakan ini semua agenda propaganda dari UMNO untuk menakut-nakutkan orang Melayu supaya tidak memberikan undi kepada mereka. Mereka dakwa mereka OK sahaja di Selangor dan Pulau Pinang? OK sahaja? Itulah orang Melayu, selagi tidak terhantuk, mereka cukup malas untuk mengadah.

Mereka juga akan tanya, bagaimana DAP hendak meletakkan Lim Guan Eng sebagai PM, jika pakatan pembangkang diterajui oleh Anwar Ibrahim? Malah, ketika mereka berkuasa di Perak satu ketika dahulu pun, MB mereka dilantik daripada PAS. Di Selangor juga, MBnya adalah dari parti yang paling minoriti, iaitu PKR, dan bukannya dari DAP. Inilah hujah singkat akal mereka kepada golongan yang malas berfikir.


Tahukah anda Presiden Singapura yang pertama adalah seorang Melayu, dan itulah pemimpin tertinggi Melayu yang terakhir di sana? Tahukah anda Lee Kuan Yew satu masa dahulu hanya bercakap Melayu dan berkempen dengan memakai songkok ke semua kampung Melayu, tetapi menghapuskan kesemuanya sekali hanya beberapa tahun selepas mendapat kuasa penuh? Sila BACA DI SINI untuk mengetahui dengan lebih lanjut apa perkaitan sejarah kehancuran Melayu Singapura dengan DAP.


Buat mereka yang begitu skeptikal dengan perancangan DAP untuk mengambil alih Malaysia sekiranya pakatan pembangkang menang PRU yang lalu, sila pertimbangkan fakta-fakta berikut:

1. Mengapakah Karpal Singh pernah meminta Anwar Ibrahim "bertaubat" dan menegaskan akan berjuang untuk menaikkan seorang PM bukan Melayu selagi beliau bernyawa sedangkan Anwar Ibrahim masih lagi mengetuai pakatan pembangkang?


2. Apakah tujuan diadakan satu majlis ikrar paderi seluruh negara anjuran DAP Pulau Pinang untuk menjadikan agama Kristian sebagai agama rasmi Malaysia dan melantik seorang PM Kristian? Ingat, Lim Guan Eng adalah seorang Kristian yang warak.3. Mengapakah Anwar Ibrahim bersungguh-sungguh mahu mengadakan "Kerajaan Perpaduan" dengan DS Najib selepas kegagalan kempen INI KALILAH dan BLACK OUT 505? Kita pun tahu kaum mana yang memonopoli peserta perhimpunan BLACK OUT 505 di seluruh negara dahulu. Klik di sini untuk baca selanjutnya.

Ini semua kerana Anwar sedar yang beliau tidak akan SURVIVE sebagai PM dalam pakatan pembangkang yang didominasi DAP! Beliau juga sudah terhidu akan perancangan DAP untuk menumbangkan beliau sebagai PM hanya setelah DUA TAHUN berkuasa bagi memberikan ruang kepada LIM GUAN ENG naik sebagai PM KRISTIAN PERTAMA MALAYSIA! Ya, kami tahu walaupun akan ada penchacai pembangkang yang kata ini semua mustahil kerana pastinya PAS atau melayu PKR akan bangkit menentang, tetapi sila pertimbangkan terlebih dahulu dua situasi berikut:

a) Mengapa PAS tidak bertegas mahu menjadi MB di Selangor sedangkan kerusi mereka adalah yang terbanyak? DAP tidak layak kerana tiada calon Melayu yang boleh diketengahkan sebagai MB mengikut undang-undang tubuh negeri. Namun begitu, DAP tidak akan berlepas tangan seperti PAS dan tetap mahukan MB boneka yang boleh menurut semua titah perintah mereka. Di sinilah juga peranan premis-premis maksiat yang tumbuh bagai cendawan di Selangor, ia adalah penyumbang besar kepada sumber kewangan DAP bagi memastikan agar para pemimpin PAS Selangor tidak melawan mereka dan sentiasa "tersandar buncit kekenyangan" dengan bekalan duit dan wanita. 

b) DAP mempunyai PERANCANGAN SULIT untuk membawa kembali SINGAPURA ke dalam Malaysia bagi memastikan komposisi kaum dan majoriti ahli parlimen memihak kepada mereka. Berikut adalah perancangan sulit yang tidak menjadi pada PRU-13 yang lalu:

- Pakatan pembangkang mensasarkan kemenangan pada PRU-13 yang lalu, dengan majoriti mudah sudah memadai. Katakanlah pakatan pembangkang memenangi 112 kerusi sahaja dan membentuk Kerajaan. Komposisi parti yang menang tidak penting kerana DAP berupaya "mengawal" rakan-rakan sepakatan yang lain dengan wang ringgit dan wanita.

- Anwar Ibrahim akan dilantik menjadi PM.

- Sebagai Kerajaan yang menguasai majoriti mudah dalam dewan, mereka akan mengusulkan agar Singapura kembali ke pangkuan Malaysia. Dengan jentera penerangan seperti yang ada sekarang, ia pastinya tidak menjadi masalah kerana alasan ekonomi dan kekuatan ketenteraan yang dimiliki Singapura akan digunakan sepenuhnya. Para pemimpin Melayu pakatan pembangkang juga tidak akan membantah kerana faktor perkara 3(b) di atas. Sebagai PM yang bertunjangkan DAP, Anwar juga tidak akan membantah kerana mahu mengekalkan jawatan yang sedia lama dikejar.

- Perkara 2 Perlembagaan Negara akan digunakan bagi tujuan ini. Sokongan majoriti 2/3 tidak diperlukan. Singapura tidak mempunyai masalah dan bersetuju untuk menyertai Malaysia, kerana mereka sendiri sedar, negara bandar mereka tidak akan selamanya boleh bergantung hidup kepada ehsan Malaysia dengan sumber sifar. Lagipun, keputusan ini adalah jauh lebih baik daripada menghantar bala tentera mereka untuk menawan Malaysia!

- Dengan penyertaan Singapura ke dalam Malaysia kembali, komposisi kaum di negara ini berubah dalam satu malam. Orang Melayu dan orang Islam menjadi bangsa kedua teramai

- PAP mengumumkan menyertai Kerajaan Pakatan Pembangkang. PAS dan PKR akan lebih gembira kerana mereka berjaya menguasai 2/3 Dewan Rakyat dalam sekelip mata. Anwar Ibrahim juga tiada masalah kerana beliau adalah pelopor kepada perbuatan lompat parti ini.

- DAP mengumumkan pembubaran parti tersebut dan bergabung dengan PAP. PAP kini menguasai 2/3 dewan rakyat. 

- USUL melupuskan hak orang Melayu, ISLAM, Raja-Raja Melayu, akan diluluskan dengan majoriti 2/3 tanpa masalah. Orang Melayu dan Islam Malaysia kini setaraf dengan Singapura. Jabatan agama Islam dan jawatan MUFTI dimansuhkan. Bahasa Cina dan Inggeris akan diangkat sebagai bahasa rasmi setaraf dengan bahasa Melayu.

- Ketua-ketua jabatan dan agensi Kerajaan seperti PDRM, ATM digantikan dengan orang Cina atas alasan MERIT. Persempadanan semula kawasan pilihanraya dilakukan bagi memastikan kerusi orang CINA sekurang-kurangnya menguasai 2/3 dewan rakyat. UMNO dan semua pertubuhan Melayu diharamkan.

- Cukup dua tahun, ANWAR IBRAHIM digulingkan dari jawatan PM secara undi tidak percaya dan digantikan dengan PM baru dari PAP, iaitu LIM GUAN ENG.

- LIM GUAN ENG mengumumkan secara bersejarah bahawa KRISTIAN KINI ADALAH AGAMA RASMI BARU di MALAYSIA!

Hanya selepas satu generasi, barulah orang Melayu tersedar yang mereka telah pun kehilangan sebuah negara dan kini hidup di bawah ehsan orang kafir. Ketika itu, ahli parlimen mereka pun adalah yang paling minoriti dan tidak mampu bersuara. Masa itulah, baru terkenang kembali nikmat hidup di zaman kegemilangan Melayu Malaysia di bawah UMNO.

Namun ketika itu, NASI SUDAH MENJADI BUBUR. Kalau kita tidak beringat, PRU-14 akan menjadi HARI KIAMAT buat kita semua. Wallahu'alam.


Komen : Artikel terhebat dari MyMassa. Kalau berlaku 'Malaysia Spring' pun, spt berlaku di Mesir skrg ni, Malaysia akhirnya akan tetap dikuasai oleh DAP juga! Hanya bezanya melalui pilihanraya atau 'jalanraya'. (1) Hosni Mubarak ditumbangkan dgn 'kuasa rakyat' = Najib/UMNO pilihan majoriti rakyat ditumbangkan; (2) Mursyi/Ikhwanul Muslimin mendapat kuasa = Anwar dijadikan kepala pemerintah; (3) Ikhwanul Muslimin ditumbangkan dgn rampasan kuasa tentera = Anwar disingkirkan dari jawatan PM dan DAP mengambilalih pemerintahan. Tidak ada bezanya dgn apa yg berlaku di Mesir.

Pedoman Hidup

Pelbagai Berita Hiburan & Pengetahuan

Portal Berita 'Pakatan Harapan'

::: Penyokong Pakatan Harapan :::

Lawatan Ke Blog Ini

Kunjungan Mencari Fakta dan Kebenaran, bermula 12 Disember 2013

KENAPA HANYA BANGSA MELAYU SAHAJA YANG PERLU MENGINGATI SEJARAH NEGARA?

Melayu dikhianati?

Hati Awang semakin hari semakin ditoreh-toreh oleh tuntutan pelbagai pihak bukan Melayu yang bersikap terlalu rasis selepas Pilihan Raya Umum ke-12. Kita boleh tafsir apa sebabnya. Awang tidak mahu mengulas panjang kali ini, cukup sekadar disiarkan semula petikan kenyataan seorang pemimpin MCA, Tun Tan Siew Sin pada 30 April 1969 (dipetik daripada buku Khalid Awang Osman dan pernah diulas Ridhuan Tee Abdullah) untuk renungan kita semua.

"Orang Melayu menerusi UMNO bermurah hati melonggarkan syarat-syarat dalam undang-undang negara ini sehinggakan dalam masa 12 bulan selepas kemerdekaan, 90 peratus penduduk bukan Melayu menjadi warganegara. Ini berbeza dengan keadaan sebelum merdeka di mana 90 peratus daripada mereka masih tidak diiktiraf sebagai rakyat Tanah Melayu walaupun hampir 100 tahun hidup di bawah pemerintahan penjajah. Sebagai membalas kemurahan hati orang Melayu, MCA dan MIC bersetuju meneruskan dasar memelihara dan menghormati kedudukan istimewa orang Melayu dan dalam masa yang sama mempertahankan kepentingan-kepentingan sah kaum lain".

Sebelum itu, seorang pemimpin MIC Tun V.T Sambanthan pada 1 Jun 1965 pernah berkata:

"Pada tahun 1955 kita telah memenangi pilihan raya dengan majoriti yang tinggi, selanjutnya mendapat kemerdekaan dalam masa dua tahun kemudian. Dalam jangka masa itu, kita terpaksa berbincang dan menangani pelbagai perkara termasuk soal kewarganegaraan. Persoalannya di sini, apakah yang dilakukan oleh orang Melayu memandangkan kita bercakap menyentuh perkauman?

Apakah yang dilakukan oleh pemimpin-pemimpin Melayu?

Mereka mempunyai 88 peratus daripada pengundi menyokong mereka. Apakah yang mereka putuskan mengenai isu kewarganegaraan? Jika kita lihat di serata negara Asia dan Asia Timur, kita akan mendapati kaum India tidak akan diterima di Ceylon dan juga tidak diterima di Burma. Sama halnya dengan kaum Cina, mereka tidak diterima di Thailand, Vietnam, Kemboja dan di negara-negara lain. Apakah bantuan berhubung kewarganegaraan yang mereka peroleh di semua wilayah tersebut?" Di Burma, seperti yang kita semua sedia maklum, kaum India telah diusir keluar, di Ceylon mereka tidak diberikan taraf warganegara seperti juga di Burma. Saya tahu dan anda juga tahu. Apa yang sedang berlaku di Malaya? Di sini kita mendapati pemimpin Melayu berkata, ''Kita akan menerima mereka sebagai saudara, kita akan berikan mereka sepenuh peluang untuk meneruskan kehidupan di negara ini, kita akan beri mereka peluang untuk menjadi warganegara".

Seterusnya pada tahun 1957, dengan tidak mengambil kira kebolehan berbahasa (Melayu) ribuan orang India, Cina dan Ceylon menjadi warganegara. Seperti yang saya nyatakan, saya amat bernasib baik kerana dilahirkan di negara ini. Di manakah anda boleh berjumpa bangsa yang lebih prihatin, bersopan-santun dan tertib selain daripada bangsa Melayu. Di manakah anda boleh mendapat layanan politik yang baik untuk kaum pendatang? Di manakah dalam sejarah dunia? Saya bertanya kepada anda. Ini adalah fakta. Siapakah anda untuk menjaga keselamatan kami? Saya adalah kalangan 10 peratus kaum minoriti di sini. Tetapi saya amat gembira di sini."


Persoalannya, kini apakah pengorbanan Melayu dikhianati oleh kaum lain?

-Awang Selamat-

SUMPAH MELAYU

SUMPAH MELAYU

WASIAT RAJA-RAJA MELAYU

WASIAT RAJA-RAJA MELAYU