Saturday, May 19, 2012

Siapa Sebenarnya Sitt Al-Wuzara (Penghina Islam dan Nabi Muhammad SAW)

CATS THINKER

Assalamualaikum,
Salam Sejahtera.

Pendedahan Eksklusif ini CT dapat dari http://www.facebook.com/Pendedahan.Ekslusif dan http://www.ibnjuferi.biz/nora-madasamy-revealed/. Sebar-sebarkan demi nama Islam.  Isu Murtad bukanlah perkara yang main-main.  Mari kita kukuhkan ukhuwah dan ikatan persaudaraan Islam demi memelihara Agama Islam.

Earlier, I have already given hints about who “Nurulhuda binti Mohammad” (not her real name) might be here and here. I have already mentioned that NMadasamy / Nora Madasamy is the name connected to her “nurulhuda_binti_mohammad” Yahoo handle and it is definitely reasonable to assume that Nora Madasamy is no doubt the person behind the fake identity “Nurulhuda binti Mohammad”. Having said that, this cannot originally be her real name, as she has claimed several times that she comes from a (Malay) Muslim background in Singapore.

It wasn’t too difficult to find her real “Malay” name online. Since both “Nurulhuda” and Nora Madasamy use the emailnmadasamy@nmadasamy.com, it is therefore logical to say that anyone who uses this personal email will most definitely be the same person as Nora Madasamy aka “Nurulhuda binti Mohammad”.

The following screenshot from MKIS reveals the real name of this troll.

nmadasamy brood 500x414 Nora Madasamy is revealed

This same person also signed her name in an online petition supporting Geert Wilders, a well-known Dutch Islamophobe. Knowing Nora Madasamy’s hatred for Islam, I am very confident that Nora Madasamy and Norhaiyah Mahmood are the same person.

norhaiyah mahmood geert wilders 500x175 Nora Madasamy is revealed

Is it a coincidence that all “three” names hail from Singapore? That being said, I still need to connect Nora Madasamy to Mont Kiara International School to confirm my suspicions. The following screenshot was taken from Nora Madasamy’s deactivated Facebook profile. Note the school page that she “liked” in her profile:
nora madasamy 500x435 Nora Madasamy is revealednora madasamy facebook profile 500x352 Nora Madasamy is revealed

I have therefore no doubt in my mind that Norhaiyah Mahmood and Nora Madasamy are the same person. This is her photograph which was taken from Nora Madasamy’s profile.

Based on all the screenshots that I have gathered about her and scattered all over the web, the following detail summarises the real Nora Madasamy aka Norhaiyah Mahmood:


Fake Name: Nurulhuda binti Mohammad
Real Name: Norhaiyah binti Mahmood
Apostate Name: Nora Madasamy (after she married a Hindu of Indian origin). “Madasamy” is the family name of her husband.
DOB: 16th April 1962 (50 years old)
Nationality: Singapore, but resides in Malaysia.
Address: In Kuala Lumpur, Malaysia. Not revealing that information because it is for SKMM.
Telephone No: 019-3999418
Website: www.nmadasamy.com
E-mail: nmadasamy@nmadasamy.com (main)
Occupation: Ex-nurse who was trained at Siglap Nursing School, active in the Parents’ Association of Mont Kiara International School. Was a secretary for a conference at ASEAN level.
Religion: Former Muslim who apostatised to Hinduism and later apostatised again to Atheism.

::: Arkib Blog :::

Pedoman Hidup

Pelbagai Berita Hiburan & Pengetahuan

Portal Berita 'Gajah Depan Mata Tak Nampak'

::: Pro-Pakatan Harapan :::

Rujukan Produk & Makanan Halal

Lawatan Ke Blog Ini

Kunjungan Mencari Fakta dan Kebenaran, bermula 12 Disember 2013

KENAPA HANYA BANGSA MELAYU SAHAJA YANG PERLU MENGINGATI SEJARAH NEGARA?

Melayu dikhianati?

Hati Awang semakin hari semakin ditoreh-toreh oleh tuntutan pelbagai pihak bukan Melayu yang bersikap terlalu rasis selepas Pilihan Raya Umum ke-12. Kita boleh tafsir apa sebabnya. Awang tidak mahu mengulas panjang kali ini, cukup sekadar disiarkan semula petikan kenyataan seorang pemimpin MCA, Tun Tan Siew Sin pada 30 April 1969 (dipetik daripada buku Khalid Awang Osman dan pernah diulas Ridhuan Tee Abdullah) untuk renungan kita semua.

"Orang Melayu menerusi UMNO bermurah hati melonggarkan syarat-syarat dalam undang-undang negara ini sehinggakan dalam masa 12 bulan selepas kemerdekaan, 90 peratus penduduk bukan Melayu menjadi warganegara. Ini berbeza dengan keadaan sebelum merdeka di mana 90 peratus daripada mereka masih tidak diiktiraf sebagai rakyat Tanah Melayu walaupun hampir 100 tahun hidup di bawah pemerintahan penjajah. Sebagai membalas kemurahan hati orang Melayu, MCA dan MIC bersetuju meneruskan dasar memelihara dan menghormati kedudukan istimewa orang Melayu dan dalam masa yang sama mempertahankan kepentingan-kepentingan sah kaum lain".

Sebelum itu, seorang pemimpin MIC Tun V.T Sambanthan pada 1 Jun 1965 pernah berkata:

"Pada tahun 1955 kita telah memenangi pilihan raya dengan majoriti yang tinggi, selanjutnya mendapat kemerdekaan dalam masa dua tahun kemudian. Dalam jangka masa itu, kita terpaksa berbincang dan menangani pelbagai perkara termasuk soal kewarganegaraan. Persoalannya di sini, apakah yang dilakukan oleh orang Melayu memandangkan kita bercakap menyentuh perkauman?

Apakah yang dilakukan oleh pemimpin-pemimpin Melayu?

Mereka mempunyai 88 peratus daripada pengundi menyokong mereka. Apakah yang mereka putuskan mengenai isu kewarganegaraan? Jika kita lihat di serata negara Asia dan Asia Timur, kita akan mendapati kaum India tidak akan diterima di Ceylon dan juga tidak diterima di Burma. Sama halnya dengan kaum Cina, mereka tidak diterima di Thailand, Vietnam, Kemboja dan di negara-negara lain. Apakah bantuan berhubung kewarganegaraan yang mereka peroleh di semua wilayah tersebut?" Di Burma, seperti yang kita semua sedia maklum, kaum India telah diusir keluar, di Ceylon mereka tidak diberikan taraf warganegara seperti juga di Burma. Saya tahu dan anda juga tahu. Apa yang sedang berlaku di Malaya? Di sini kita mendapati pemimpin Melayu berkata, ''Kita akan menerima mereka sebagai saudara, kita akan berikan mereka sepenuh peluang untuk meneruskan kehidupan di negara ini, kita akan beri mereka peluang untuk menjadi warganegara".

Seterusnya pada tahun 1957, dengan tidak mengambil kira kebolehan berbahasa (Melayu) ribuan orang India, Cina dan Ceylon menjadi warganegara. Seperti yang saya nyatakan, saya amat bernasib baik kerana dilahirkan di negara ini. Di manakah anda boleh berjumpa bangsa yang lebih prihatin, bersopan-santun dan tertib selain daripada bangsa Melayu. Di manakah anda boleh mendapat layanan politik yang baik untuk kaum pendatang? Di manakah dalam sejarah dunia? Saya bertanya kepada anda. Ini adalah fakta. Siapakah anda untuk menjaga keselamatan kami? Saya adalah kalangan 10 peratus kaum minoriti di sini. Tetapi saya amat gembira di sini."


Persoalannya, kini apakah pengorbanan Melayu dikhianati oleh kaum lain?

-Awang Selamat-

SUMPAH MELAYU

SUMPAH MELAYU

WASIAT RAJA-RAJA MELAYU

WASIAT RAJA-RAJA MELAYU